fredag den 13. januar 2023

Susanne får smæk, mens hendes søster og svoger ser på

Susanne sukkede flere gange, mens hun gik og lagde lagkage sammen. Hendes søster, Winnie og hendes mand Flemming ville komme over til kaffe og lagkage her til aften. Det var ikke i sig selv et problem. Problemet var, at hendes mand og Flemming havde været på weekend-tur sammen. Et eller andet mande-noget, hvor de havde ligget i telt, lavet bål og drukket øl. Og ved den lejlighed var det kommet frem, at begge mænd brugte gammeldags opdragelse i deres ægteskab. Det havde både Susanne og Winnie været klar over længe. Begge søstre havde et heftigt temperament, der bedst blev holdt nede, når de fik en gammeldags endefuld med jævne mellemrum. Men det var ikke noget, de brød sig om, at andre kendte til, ikke engang deres egne svogre.

Men her til morgen havde Susanne og hendes mand, Allan, haft en snak om økonomi. Det var endt med, at hun ikke måtte få penge til nye støvler. Og Susanne havde råbt "nærig-røv" efter Allan, da han var kørt på arbejde. I løbet af formiddagen havde hun fået en sms, hvor Allan fortalt, at han havde inviteret sin svoger og svigerinde til kaffe og lagkage nu i aften. Flemming ville nemlig gerne overvære, hvordan hun blev straffet, og hendes råb her til morgen var en god anledning. Han mente også, at det ville være befordrende, for Winnie at se, hvordan det går, når en "ung dame" har været uartig!

Fuck, tænkte Susanne, jeg er over 50 år, og så skal jeg straffes, som en uartig teenager! Hun havde mange sommerfugle i maven, mens hun fik lagt lagkagen sammen og fik pyntet den.

Allan kom hjem hjem fra arbejde og de spiste aftensmad i tavshed. Da de var færdige og Susanne havde fået ryddet op, ringede det på døren. Igen mærkede Susanne de mange sommerfugle, der rumsterede i hendes mave. Allan åbnede og hun kunne høre, hvordan ham og Flemming snakkede lystigt sammen ude i gangen. Både Hende og Winnie sagde ikke mange ord, mens de drak kaffe og spiste lagkagen. Da der var skænket kaffe anden gang. Rømmede Allan sig, ja, der er jo en alvorlig anledning til at vi mødes i dag. Susanne fik et trøstende smil fra sin søster. 

Allan fortsatte: Susanne, rejs dig op og stil dig ud midt på gulvet. Susanne sukkede højlydt, men gjorde, som hun blev befalet. Allan gav Winnie besked på at stille en stol ud midt på gulvet. Vendt med sofabordet, så gæsterne havde et perfekt udsyn. Derefter fik Winnie besked på at hjælpe sin søster med at blive klar til sin straf. Hun skulle tage nederdelen og trusserne af hende. Susanne stod passivt midt på gulvet og blev mere og mere rød i hovedet, mens hendes søster fjernede tøjet på hendes underkrop. De to mænd sad og betragte det lille optrin. Og de undlod ikke at kommentere Susannes pæne runde ben. Hun havde altid været til kraftige side, med brede hofter og en stor tung barm. Ligesom mændene kan li' det. 

Susanne prøvede at dække for sit køn, mens hun stod udstillet midt på gulvet. Allan sagde venligt, men alligevel, så det ikke var til at misforstå, at han mente det alvorligt: Susanne fold hænderne bag nakken. Hun gjorde, som hun blev befalet, og vidste, at der nu var frit udsyn til hendes behårede underliv. 

Allan rejste sig og gik rundt om sin kone. Spred benene, lidt mere sagde han. Susanne kunne krybe i et musehul, hun følte ydmygelsen, men samtidig forrådte hendes underliv hende. Hun mærkede den kildrende fornemmelse. Det blev ikke bedre, da hendes mand stak hånden ind under skjorteblusen og bh'en og nev halvhårdt i hendes brystvorte, der strittede i forvejen, men rejste sig yderligere under hendes mands hårde kærtegn.

Ja, sagde Allen, der er en uartig kvinde, der skal ha' smæk i aften. Så hun kan mærke, hvad der sker, når hun råber "nærig-røv" efter sin mand. Allan kærtegnede hendes lår, mens han nærmest hviskede i hendes øre. Og han hånd gled helt ind mellem hendes ben. Hun gav et lille gisp, da hans finger smittede indenfor i hendes fugtige grotte. Prøv at se, sagde han, og viste fingeren frem for deres gæster. Jeg tror minsandten, at hun glæder sig til at få smæk i sin dejlige, runde bagdel. 

Allan fortsætter med at kærtegne det våde skød. Når han fører to fingre frem og tilbage i samlejebevægelser kommer der en svuppende lyd, så deres gæster ikke bare kan se, men også høre, hvor våd Susanne er mellem benene. Hendes åndedræt bliver tungt og hun bevæger underlivet i samme rytme, som hendes mands fingre kærtegner hende.

Lige da hun har lukket øjnene, og åndedrættet er blevet endnu tungere stopper Allan. Han trækker fingrene til sig. Sætter sig på stolen midt på gulvet. Og trækker Susanne ned, så hun kommer til at ligge med et ben på hver siden af hans lår. Hun er klar over, at hendes baller bliver skilt, når hun ligger i den stilling. Hendes søster og svoger har frit udsyn til hendes numse, revnen og det bageste hul!

Allan siger til gæsterne, har I et godt udsyn, eller skal jeg rykke mig lidt tættere på, så I bedre kan se. Begge gæster siger, at de sidder perfekt i forhold til det, der skal ske. Man kan se på Winnie, at hun er beklemt ved situationen. Hun er vant til at få samme behandling af Flemming derhjemme, men hun ville nødig modtage straf, når der var andre til stede.

Det lyder et høj klask i stuen. Allan har løftet hånden for første gang, og ladet den falde halvhårdt ned mod sin kones blottede numse. Han ventede et par sekunder, så hun kunne falde til ro mellem hvert slag. Klask, klask, klask. Susannes numse sitrede hver gang, hånden ramte den hvide følsomme hud på ballerne.

Selv om slagene ikke var så hårde igen, jamrede og vred Susanne sig, og gæsterne kunne se, at bagdelen var begyndt at blive rød. Den måtte efterhånden være godt øm. Allan holdt en pause og kiggede på sin kone. Nu er du vist varmet op, så vi kan begynde på den alvorlige del af legen! Åh, sagde Susanne, hun lå med numsen strittende lige i vejret, så hun var ikke i en position, hvor hun havde mulighed for at protestere.

Allan løftede hånden igen, og lod den falde, nu med fuld kraft. Der lød et meget højt klask, og der kom et skrig fra Susannes læber. Man kunne høre, at han slog hårdt nok. Tårerne løb ned over Susannes kinder og hun vred og vendte sig, prøvede at slippe fri. Men hendes mand holdt hende fast, mens hånden smækkede numsen igen og igen. 

Da Allan mente, at hans kone havde fået smæk nok, hjalp han hende på benene. Hun fik et kram og græd ud ved hans skulder. Hun fik lov til at tage sin nederdel på, men trusserne skulle blive liggende. Flemming drak resten af sin kaffe, og sagde til Winnie, vi kører hjem, jeg tror Susanne skal trøstes inde i sengen.

Inden de gik, sagde Flemming, at han ville sende Winnie over til Allan, næste gang hun var uartig. Hun så skræmt ud, og gav sin søster et kram til afsked. 

Så snart yderdøren var lukket tog Allan sin kone med ind i soveværelset. Der var elektricitet i luften mellem dem. De flåede tøjet af og lå nøgne sammen i sengen. Allan gled ind i Susanne, de sukkede begge. Allan lod sin pik køre frem og tilbage i yderområdet af kussen. Frem og tilbage! Og så lå han helt stille et sekund og så endelig. Hans pik gled helt i bund. Susanne sukkede, hun kendte Allans pirrende behandling.

Hun syntes, at det stod på alt for længe, men endelig, Allan kneppede hende dybt og vedholdende. De stønnede højere og højere begge to. Og de kom samtidig. Susannes underliv trak sig sammen da hendes mand sprøjtede sin varme sperm op i hende.

Da de havde fået vejret, sagde Allen, det var vist ikke sidste gang, vi har haft gæster til kaffe og lagkage!

Susanne sagde ikke noget, men lå bare i sengen og smilede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Link til spændende spanking-side

 https://www.smilesandspanks.com/