onsdag den 18. januar 2023

Smæk i en moden alder kapitel 1

Vi mødtes på nettet for nogle år siden. Jeg havde lavet en profil, hvor jeg lagde vægt på, at jeg er en mand, der går ind for nogle gamle kristne værdier. Jeg søgte en kvinde, der skulle være feminin, og som var klar til at blive feteret, forkælet og beskyttet. Men også opdraget og om nødvendigt straffet, når det er det, hun har brug for. Med andre ord: Et klassisk ægteskab, som det var i 1950´erne.
Marianne svarede efter et par dage. Hun havde levet et liv med mand og børn. Som hun skrev, var der for meget 70´er pædagogik i ægteskabet. Nu var børnene flyttet hjemmefra og hun og manden var blevet skilt. Hun fortalte også, at hun siden sin barndom havde haft et heftigt temperament. Hendes eksmand havde været alt for tålmodig med hende. Hun savnede at få et modspil, en mand der satte en stopper for hendes voldsomme udbrud. Og hun savnede også, at være kvinde. Klæde sig feminint og se beundringen i mandens øjne.

Jeg skrev tilbage og fortalte om mit liv. Jeg har et godt job i en kreativ branche. Mine børn er også flyttet hjemmefra. Jeg var gift med en dejlig kvinde, der desværre døde af kræft for mange år siden. Jeg bor i mit barndomshjem, som jeg arvede efter mine forældre.

Marianne og jeg skrev sammen en længere periode. Vi havde ikke travlt med at mødes, men ville først lære hinanden at kende gennem internettet. Vi mødes efter en måneds tid. Marianne så endnu bedre ud, end på de billeder, hun havde vedhæftet sine mails. Hun havde mørkt, halvlangt hår. Og hun havde lagt en perfekt make-up med en rød læbestift, der fremhævede hendes mund og læber. Hendes øjne var brune og meget levende bag brillerne. Hun havde en stram kjole på, der ikke skjulte hendes dejlige modne krop. De runde bryster og brede hofter. Hun havde sorte nylonstrømper og højhælede sandaler på.

Vi mødtes i en park, gik en tur og sluttede af på en vinbar, hvor vi fik et glas rødvin og et bræt med små tapas. Vi snakkede godt sammen og det var en dejlig eftermiddag og aften. Da jeg fulgte hende hjem til hendes hoveddør, begyndte jeg at spørge til de raseriudbrud, hun havde skrevet om. Hun fortalte, at hun kunne blive så gal og hidsig. At hun skreg og råbte de værste forbandelser ud over sin eksmand. Hun havde endda slået ud efter ham ved flere lejligheder. Hun havde råbt for at få en reaktion, men den kom aldrig. Hendes mand havde bare været sur og havde så senere tilgivet hende uden videre. Jeg kiggede ind i hendes brune øjne og sagde: "Ja, havde det været overfor mig, du opførte dig som en flabet teenager, havde det helt bestemt fået konsekvenser. Jeg ville straffe dig, som den uartige unge dame, du opførte dig som."

Marianne blev helt rød i hovedet og slog blikket ned. Hun gik videre i tavshed et stykke tid. Jeg kunne se, at hun tænkte over, hvad jeg havde sagt til hende. Så kom det, med en meget spæd stemme: "Hvordan ville du straffe mig?" Jeg lagde hånden under hendes hage og løftede hendes ansigt, så vi kiggede hinanden ind i øjnene. "Du ville få en velfortjent endefuld. Og det ville være så hårdt, at jeg ville være sikker på, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du begynder at råbe efter din mand igen."

Vi var nået til hendes hoveddør. Jeg gav hende et kram, og jeg nød at stå så tæt på hende, jeg kunne mærke varmen fra hendes krop og dufte hendes parfume. Marianne pressede sig ind mod mig, jeg kunne mærke, at vores samtale havde påvirket hende. Jeg skubbede hende blidt væk. Og huskede hende på vores aftale om, at vi skulle lade vores forhold udvikle sig langsomt. Hun så skuffet ud. Men da jeg løftede øjenbrynet, smilede hun genert og forsvandt ind i opgangen.

Vi mødtes flere gange den følgende måned. Og vores forhold udviklede sig, både fysisk og følelsesmæssigt. Vi begyndte at gå i seng med hinanden og tre måneder efter vores første møde blev vi gift i den lokale kirke.

Kort tid efter brylluppet havde jeg min første oplevelse med hendes heftige temperament. Det var en morgen, hvor jeg var på vej på arbejde. Jeg havde et tidligt møde på kontoret. De første uger af vores ægteskab havde jeg kørt Marianne på arbejde, når det var dårligt vejr. Denne dag var det overskyet og blæsende, men absolut ikke regn. Marianne var sur fra morgenstunden, og hendes humør blev ikke bedre, da hun fandt ud af, at hun måtte tage cyklen i blæsevejret. Hun turede frem med, at hendes frisure ville blive ødelagt. Hun havde tårer i øjnene, og hendes stemme blev mere og mere skinger. Hun hidsede sig op og skældte ud. Til sidst kaldte hun mig en ufølsom satan, mens hun stampede i gulvet. Jeg gik hen til hende, lagde armene om hende og holdt hende fast. Hun prøvede at vriste sig fri. Mens tårerne fik frit løb. Efter et øjeblik blev hun mere rolig, og lagde ansigtet mod min brystkasse og hulkede stille. Vi stod sådan et kort øjeblik. Så slap jeg hende og sagde: "Vi må snakke om det her i aften. Det er selvfølgelig ikke en opførsel, jeg som din mand kan acceptere." Hun kiggede efter mig med tårer og mascara løbende ned over kinderne.

Jeg havde svært ved at koncentrere mig om mødet på mit arbejde. Jeg så Marianne for mig. Hendes dejlige timeglasformede krop. Jeg glædede mig til at vise hende, hvordan en kvinde skal opføre sig, og specielt, hvordan hun ikke skal opføre sig. Og når mødet blev for kedeligt, så jeg hendes dejlige runde numse for mig. Den, der skulle komme til at betale for hendes opførsel.

Om eftermiddagen sendte jeg en sms til hende: Min dejlige kone. Jeg elsker dig meget højt. Men her til morgen gik du over stregen. Når jeg kommer hjem, vil du få en velfortjent straf. (Læs: der er en uartig kvinde, der får meget ondt i numsen!). Når det er overstået, er vi gode venner igen og kan fortsætte vores dejlige ægteskab. KH. din Mand. Hun sendte næsten øjeblikkeligt et svar, hvor hun skrev, at det kunne jeg ikke mene. Hun mente ikke selv, at hun var et barn. Vi kan vel tale om det, sluttede hun.

Da jeg kom hjem fra arbejde den aften, havde Marianne taget en strikket kjole på, som hun vidste, jeg var meget glad for. Den nåede kun til midt på lårene og fremhævede hendes flotte ben. Hun gik mig i møde, og kyssede mig forsigtigt på munden. Hun havde svært ved at kigge mig i øjnene. "Marianne," sagde jeg, "du kan lave en kop kaffe til mig, og servere den inde på mit kontor." Jeg gik derind uden at vente på hendes svar. Jeg flyttede min yndlings lænestol ud midt på gulvet og satte mig til rette. Marianne kom ind med kaffe og stillede den på det lille bord ved siden af stolen.

Hun stillede sig med bøjet hovede og afventede, hvad der skulle ske. "Ja," sagde jeg, "allerede på vores første date gjorde jeg det klart for dig, at der ville være konsekvenser, hvis du ikke kunne styre dit temperament. Og da du her til morgen tillod dig at kalde mig en ufølsom satan, gik du helt klart over stregen. For det første er det ikke et sprog, jeg vil finde mig i. Og jeg er ikke ufølsom, jeg har meget stærke følelser for dig. Netop derfor vil jeg bruge kræfter og energi på, at opdrage dig, når du er en uartig kvinde. Og Marianne, hvordan er det en mand straffer sin kvinde, når hun har været meget uartig?"

Marianne svarede ikke. "Jamen så skal jeg fortælle dig det," sagde jeg. "Du skal have en endefuld. Og hvor er det, små uartige piger får smæk?" Marianne løftede blikket og kiggede spørgende på mig. Jeg sagde: "Det får de i den bare numse. Så kan de bedre mærke straffen." Hun kiggede vantro på mig. "Marianne! Tag din kjole af, og kom her hen." Hun tøvede. Jeg kiggede på hende. "Skal jeg gå ud og hente bøjlen ude i gangen?" "Nej, nej," sagde hun, og begyndte at trække op i lynlåsen, så hun kunne få kjolen trukket over hovedet. Hun smed den på gulvet. "Nej," sagde jeg, "du skal lægge den pænt sammen." Jeg kunne se det trodsige i hendes blik. Men hun lagde kjolen pænt sammen og lagde den på skrivebordet.

Jeg nød synet af hende, mens hun trippede rundt kun iført trusser og bh. Jeg rejste mig op og stillede mig bag hende. Lod mine fingerspidser glide ned over hendes ryg. Jeg kunne se, at der gik en kuldegysning gennem hendes krop. Min hånd gled ned over hendes balder og kærtegnede hende uden på trusserne. Ubevidst skød hun numsen bagud. "Buk dig lidt fremover Marianne," sagde jeg. Jeg trak hendes trusser ned, så numsen blev helt blottet. Min hånd kærtegnede den følsomme hud. Den føltes kold mod min håndflade. "Spred benene lidt mere." Hun sukkede højlydt, men adlød min ordre. Min hånd gled bagfra ind mellem hendes ben. Jeg strejfede hendes inderlår og mærkede med en finger mellem hendes skamlæber. "Hvad er det, Marianne? Jeg synes du er våd mellem benene? Du glæder dig måske ligefrem til du skal have smæk af dine mand?" Hun sukkede igen, men denne gang mere vellystent. Min hånd kærtegnede hendes mave og jeg fik fat i hendes brystvorte under bh´en. Jeg klemte let og mærkede, at vorten voksede mellem mine fingerspidser. Jeg klemte hårdt til og holdt presset om den spændte brystvorte. "Marianne, du skal svare, når jeg spørger dig om noget." Hun stammede: "Av, ja, nej, jeg ved det ikke! Jeg bliver så underlig, når du behandler mig på den her måde. Både ophidset og samtidig bange og enormt flov."

Jeg satte mig i lænestolen og trak hende hen til mig. Lagde hende, så hun lå med et ben på hver side af mit venstre lår. Hendes trusser hang nede om hendes ankler. Jeg samlede benene, så hun lå fastspændt hen over mit ben. Jeg løftede hånden og lod den falde med et højt klask på hendes bagdel. Hun stønnede. Jeg slog igen, det gav et spjæt i hendes krop. Jeg ventede nogle sekunder, så smerten kunne sætte sig mellem hvert slag. Efter et stykke tid, var hendes balder blevet lyserøde og hun havde svært ved at ligge stille. Men jeg holdt hende fast som i en skruestik. Jeg mærkede også, at hun pressede sit underliv mod mit lår for hvert slag. Jeg skældte hende ud mellem slagene, spurgte om hun ikke var flov? "Tænk at være over 50 år, og blive straffet som et uartigt barn." Marianne jamrede sig og fik fremstammet: "Jo, jeg lover at holde mig i skindet."

Jeg stoppede og gav hende en pause, hvor jeg kærtegnede den ømme hud på numsen, så sagde jeg: "Det var opvarmningen. Nu kommer selve straffen." Marianne kiggede vantro på mig. Jeg løftede hånden og lod den falde endnu hårdere end før. Jeg kunne høre på det høje klask og på hendes jamren og stønnen, at jeg slog hårdt nok. Slagene faldt hårdere og med kortere interval. Tårerne løb ned over Mariannes kinder og jeg kunne se, at det trodsige i hendes blik var fuldstændig forsvundet.

Nu var balderne helt ildrøde og rødmen bredte sig helt ned på bagsiden af lårene. Et meget ømt punkt kunne jeg høre, når min hånd ramte der. Jeg stoppede, Marianne lå med numsen i vejret, hun hulkede så det rykkede i hendes krop, og hendes dejlige bryster hævede og sænkede sig for hver vejrtrækning. Jeg løftede hende op, så kun kom til at sidde på mit skød, holdt hende ind til mig og vuggede hende blidt. Gråden aftog. Hun kyssede mig. Først forsigtigt. Så mere lidenskabeligt.

Det var meget ophidsende, at have en moden, delvis nøgen kvinde siddende på skødet. Mens jeg selv sad fuldt påklædt. Marianne åbnede min livrem og trak ned i lynlåsen. Mit lem sprang hende i møde, da hun trak ned i mine underbukser. Hun satte sig overskrævs på mig. Og jeg lod pikken glide op i hende i een langsom og forsigtig bevægelse. Hun begyndte at ride mig først forsigtigt men kort efter blev det mere og mere vildt. Jeg kunne høre på hendes vejrtrækning, at hun var ved at komme.

Jeg træk mig ud af hende og førte hende over til skrivebordet. Hun lagde sig ind over bordet, så hendes overkrop hvilede på bordpladen. Hun stod med spredte ben og skubbede den røde numse bagud. Jeg lagde spidsen af pikken mod hendes skød, og gled langsomt og nærmest drillende ind i hende. Kneppede hende, alt for forsigtigt. Frem og tilbage. Men kun i indgangen til kussen. Så stoppede jeg helt op. Holdt en kort pause. Og så gled jeg i en lang bevægelse helt dybt ind i hende. Hun stønnede højt. Jeg holdt pikken stille helt oppe i hende. Trak den ud, og begyndte så de små drillende bevægelser igen.

Da jeg stødte pikken helt op i hende, stønnede hun endnu højere af vellyst. Jeg begyndte at kneppe hende rytmisk. Hun stønnede højere og højere. Jeg mærkede hvordan orgasmen kom helt nede fra det nederste af min krop. Voksede. Og til sidst brølede vi samtidig og jeg sprøjtede op i hende.

Jeg skubbede Marianne over i lænestolen, og lagde mig på knæ foran hende. Hun lagde sine ben på min ryg. Og min tunge begyndte at bearbejde hendes skød. Lange bevægelser med flad tunge. Jeg elsker at slikke Marianne, efter jeg har sendt min sperm op i hende. Den vidunderlige smag af vores blandede safter. Hendes klitoris voksede under min tunge. Jeg slikkede den med tungespidsen. Hun stønnede og jamrede, musklerne i hendes underliv arbejdede på højtryk. Og der gik ikke ret lang tid før hun kom med en stønnen. Og hendes safter blev sprøjtet ind i min mund. Jeg slugte den salte væske.

Jeg rejste mig op og gav hende et kram. Hun tog sit tøj på, og gik ud for at lave aftensmaden færdig. Det var ikke sidste gang, Marianne måtte have smæk. Men mere om det senere ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Link til spændende spanking-side

 https://www.smilesandspanks.com/