mandag den 16. januar 2023

Sommer i Sverige

Min veninde og jeg var taget på sommerferie i Sverige. Vi havde låne en ødegård af vores venner. Det var et meget primitivt hus, der lå et øde sted. Huset lå ned til en sø, hvor vi badede og satte garn efter geder og aborrer. Om aftenen lavede vi bål ved bredden eller vi sad inde i huset og læste bøger.

Min veninde var meget smuk, ikke i klassisk forstand, men hun havde meget personlighed, og der gik et sus igennem mig, når jeg kiggede på hende. Hun var høj og slank, hende hår var mørkt og altid helt kortklippet. Hendes øjne var store og mørke. Hendes næse var stor og buet og hendes mund var lille med stramme læber. Hendes hals var lang og lige. Hun havde små bryster, med store mørke brystvorter. Hendes mave var flad og spændstig. Hendes ben var slanke og meget lange. Hendes kønshår var mørke og kursede, men hun klippede dem med en saks, så hendes skød mindede om en teenagepiges.
Det havde været en dejlig afslappende ferie. Den sidste dag brugte vi til at rydde op i hytten og vaske gulv, og i det hele taget gøre hytte klar til afrejsen. Efter frokosten blev i enige om at sove til middag i det høje græs ved søbredden.

Min veninde hentede vattæppet og smed de lange bukser. Hun lagde sig på ryggen og lod solen varme den dejlige krop. Jeg sad på en stor sten og iagttog hende. Hun havde et par små røde trusser på, og en af mine store skjorter. Hendes ben var brune efter mange timers dasen i solen, hendes tånegle var lakeret røde. Jeg gik hen og lagde mig ved siden af hende og mærkede hendes dejlige kropslugt.

Jeg fik lyst til at mærke hendes varme hud, og knappede skjorten op, han havde en lille brystholder på i samme røde stof som trusserne, jeg lod min pegefinger glide hen over stoffer, og mærkede at brystvorten rejste sig under min fingers kærtegn. Jeg løftede op i stoffet, så jeg kunne liste min tunge indefor. Min venindes åndedræt blev tungere, men ellers lod hun som ingenting. Jeg trak skjorte og brystholder af hende, og fortsatte med at kysse de struttende brystvorter.

Jeg tog fat i den mørke hud, lige omkring selve vorten, med tommel- og pegefinger og klemte forsigtigt, hun lod stadig som ingenting. Jeg klemte lidt hårdere. Auuv, stønnede hun.

Nå, sagde jeg. Jeg troede du sov. Jeg kyssede hendes brune maveskind, og lod tungen glide længere ned. Jeg rejste mig halvt og og trak ned i hendes trusser. Jeg så at hårene var blevet lidt længere end sædvandligt. Hun havde glemt at klippe dem i ferien.

Jeg lod min fingerspidser køre forsigtigt gennem de mørke hår. Jeg troede, vi havde en aftale, sagde jeg, du har vist glemt at overholde den. Der kom ikke noget svar. Jeg lagde mig igen ved siden af hende, og kyssede hendes varme mund. Jeg kunne mærke på hendes spillende tunge, at hun var ved at være vild. Nå, lille skat, hvad skal jeg gøre ved dig, når du er så fræk, spurgte jeg. Min veninde kyssede mig igen. Hun så mig lige i øjnene. Jeg tror, sagde hun, at du bliver nødt til at straffe din lille slavinde. Hun tog min hånd og førte den op til den ene brystvorte. Jeg klemte, først forsigtigt, derefter hårdere, mens jeg pressede min korte negle ind ind i den tynde hud.

Min veninde lukkede øjnene og pressede læberne sammen i smerte. Jeg klemte på skift hendes brystvorter. Hun stønnede, og sveden piblede frem på hendes pande. Jeg bukkede hovedet ned og bed i den brune indbydende hud. Av, stønnede hun, jeg skal nok være en sød pige. Jeg stoppede, der var tydelige aftryk af mine tænder på hendes bryster.

Jeg rullede om på ryggen, min veninde satte sig nøgen oven på mig, og begyndte at knappe min skjorte op. Hendes slanke fingre kærtegnede min mave og brystkasse. Hvad tror, du der sker næste gang du er uartig, spurgte jeg. Min veninde kiggede vækd. Det ved jeg ikke, sagde hun.

Se mig i øjnene, sagde jeg, ved du ikke hvad der sker når du er uartig. Jo, kom det tøvende, jeg tog forsigtigt om de ømme brystvorter og klemte sammen. Hendes ansigt fortrak sig i smerte, du bider mig hårdt i brysterne, sagde hun. Hvad mere, spurgte jeg, og gav hende et hårdt men kærligt slag over balderne. Hun så mig i øjnene, jeg får også smæk, sagde hun.

Hun pressede sit skød mod bulen i min cowboybukser, og kyssede mig lidenskabeligt.

Hun trak mine bukser og underbukser af. Vi lå nøgne i den varme eftermiddagssol. Min veninde sænkede sit skød ned over min pik og begyndte at bevæge sig op og ned. Jeg lå på ryggen og nød synet af hendes bryster, som bevægede sig op og ned.

Jeg tog fat omkring hendes runde balder og bevægede mig med i rytmen. Vores åndedræt blev hurtigere og hurtigere i takt med hendes bevægelser op og ned.

Min veninde skreg, og hoppede vildt fra side til side. Øjeblikket efter sprøjtede jeg med et brøl op i hende. Vi faldt udmattede om på vattæppet.

Da vi havde sundet os lidt, kom vi til at se op på huset, de næste lejere var allerede ankommet. Deres bil holdt ved siden af vores. Og de stod ved siden af og så meget interesserede på os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Link til spændende spanking-side

 https://www.smilesandspanks.com/