tirsdag den 17. januar 2023

Vaskedag

Åhh, nej. Hun stak armene ind i vaskemaskine, og trak den ene håndfuld lyserødt tøj ud efter den anden. Vasketøjskurven var fyldt med tøj der skulle være hvidt, men som havde fået et lyserødt skær. På bunden af maskine fandt hun årsagen til at tøjet var blevet lyserødt. Hun var kommet til at vaske en af de røde sokker sammen med det hvide tøj.

Da hun hørte døren til vaskeriet gå op, kom hun i tanker om at hun stadig var nøgen. Da hun havde puttet tøjet i den sidste maskine, var hun krøbet ud af nederdelen og havde trukket trusser, bluse og BH af og havde smidt det hele i vaskemaskinen. Hun nød spændingen ved at gå nøgen rundt, selv om det var et offentligt vaskeri. Hun fumlede efter en bluse i vasketøjskurven, da døren gik og hendes mand kom ind.

Neeej, sagde han. Jo sagde hun, med dæmpet stemme. Mens hun masede med en lyserød bluse for at få den trukket over hovedet. Hendes mand fik fat blusen, flåede den af hende og smed den tilbage i vasketøjskurven.

Hvad er det? Hans øjne lynede, hver gang hen hev en skjorte op af kurven. For straks efter at smide den tilbage. Hun stod og kiggede på sin mand, mens hun var lige ved at begynde at græde. Jeg så ikke de røde strømper. Men de var med i den hvide vask. Og jeg vaskede på ekstra højt gradtal. Fordi jeg ville have vasken til at blive helt hvid. Da jeg åbnede maskine var det lyserødt alt sammen, jeg er virkelig ked af det, og jeg er så gal på mig selv.

Hvorfor er du nøgen. Spurgte hendes mand stille. Det er fordi, jeg puttede det tøj jag havde på i vaskemaskine, fordi jeg ville ha' alting vasket på samme tid, så vasketøjskurven kunne være helt tom.

Hun prøvede at putte sig ind til sin mand. Men han greb fat i hendes overarm og holdt hende på afstand. Så du ikke de røde strømper mellem alt det hvide vasketøj?

Jeg har sagt undskyld. Han trak en stol ud midt på gulvet. Hun prøvede at sætte sig. Men hendes mand trak hende tilbage med et fast tag i hendes hår. En undskyldning er ikke nok i dette tilfælde. Det er bekvemt at du er nøgen, for jeg er så misfornøjet med din skødesløshed, at jeg vil give dig en endefuld på stedet.

Buk dig ned. Buk dig over stoleryggen og hold fast i stolesædet. Gør det ikke værre for dig selv. Jeg er din mand. Og jeg vil straffe dig for at sjuske med vasketøjet.

Hun bukkede sig, hendes runde tunge bryster hævede og sænkede sig. Hun mærkede en følelse af vellyst i brystvorterne da de strejfede stoleryggen. Hun vidste, at han var manden i hendes liv. Manden der bestemte over hende. Hun havde skuffet ham, ved ikke at være påpasselig med vasketøjet og nu ville han give hende smæk. Det var han i sin gode ret til.

Han skubbede hende længere frem og nedad, så hendes runde bagdel stod lige op i luften. Hans kone tog fat i stolesædet. Hun gjorde ikke modstand. Dette var, hvad hun ønskede. Hun ønskede, at hendes mand skulle straffe hende, piske hende for manglende respekt for hans ønsker. Hun bukkede ryggen og løftede numsen yderligere i vejret. Hun spredte benene og gned sit våde, glatte, barberede skød mod stoleryggen.

Hans stærke hånd ramte begge hendes hvide numse med et klask, og smerten bredte sig øjeblikkeligt. Åhh, nej, stønnede hun, de romantiske tanker om smæk i numsen var øjeblikkeligt forsvundet. Åhh, nej, det gør ondt.

Det er meningen, sagde han roligt og lod hånden falde igen. Venstre balle, så højre. Han slog igen og igen. Hun tryglede ham om at stoppe. Men slagene blev ved med at regne ned over den røde og ophovnede bagdel. Hun jamrede og stønnede, mens hun bad ham stoppe. Og alligevel kunne hun mærke at hendes skød var vådt!

Min ulydige kone. Hans hånd kærtegnede hendes ømme bagdel. Han lod den glide ind mellem hendes ben. Min uartige kvinde er våd mellem benene. Han lod fingeren kærtegne hende indvendig. Han kærtegnede hendes skamlæber og lod hende dufte til sine egne sekreter.

Slik, sagde han. Hun slikkede hans finger. Han greb fat i hendes hår og kyssede hende lidenskabeligt. Han trak tøjet af, mens hun lagde sig på alle fire ovenpå vasketøjet.

De elskede vildt og lidenskabeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Link til spændende spanking-side

 https://www.smilesandspanks.com/