tirsdag den 21. december 2021

Den hårde måde!


Med nedslåede øjne stod han der. Hendes hæle klikkede på trægulvene, da hun gik hen og tog fat i egetræsstol. Skønt den var armløs var det en robust stol, der ville tjene hendes formål godt. Hun placerede stolen foran skrivebordet. Hun så på ham hans anger over det, han havde gjort kunne ses i de nedslåede øjne. Det eneste, han ønskede, var, at dette skulle være overstået, men hun virkede opsat på at tage sig tid.
Bøj dig over stolen, og læg dine håndflader fladt på sædet.
Åh, nej, ikke det! bønfaldt hans øjne hende. Hun smilede ordløst til ham og viste ham så med hånden, at han skulle bøje sig.
Han lagde sin venstre hånd på stolen og derefter den højre. Hans bagdel strittede indbydende opad.
Hun kiggede på han, og hviskede: god dreng. Han hørte hendes fodtrin igen. Hun gik hen til skrivebordet og åbnede en skuffe. Han prøvede at dreje hovedet for at se, hvad hun lavede, men vidste at han skulle blive stående i den ydmygende stilling.
Hun gik rundt og stillede sig foran ham, og han gispede, da han så, at det var læderremmen hun havde taget frem. Dette var ikke en hvilken som helst rem. Det var remmen, der blev brugt, når han virkelig var gået over grænsen. Det, han havde gjort, kunne bestemt ikke være så slemt, at han havde fortjent en omgang med den tunge læderrem.
Han mærkede, at knæene blev svage, da han så på hende stå med remmen. Det virkede unødvendigt stort. Læderet var mørkt og glat. Han spekulerede på, om læderets glans skyldtes hyppig brug. Var der mange "små uartige drenge", der havde fået smæk med remmen?
Efter at have mærket sommerfuglene i maven, blev han ved med at hviske for sig selv, nej, nej, nej, som for at afværge straffen.
Hun lagde sin hånd på den hans ryg og kærtegnede hans jeansklædte bagdel. Han bed tænderne sammen, mens han ventede på det første smældende slag. Hun holdt en pause og sagde: Det går bare ikke. Du ved godt, at du skal have smæk i den bare numse!
Rejs dig op og træk bukserne ned. Nej, alt andet end det. Gør som der bliver sagt! Hun afbrød ham. Han rejste sig modvilligt op og løsnede bæltet og knappede sine jeans op og trak dem ned til knæene. Hans underbukser var gledet også gledet lidt ned. Han rakte ud for at trække dem op igen.
Da jeg sagde, at du skulle trække dine bukser ned, mente jeg også dine trusser! Hun stak hånden ind i elastikken på han underbukser og trak dem langsomt ned, så både bukser og underbukser var nede om hans ankler.
Tilbage på plads! Kommanderede hun.
Han bøjede sig tilbage over den mørke træstol velvidende, at enhver form for trods bare ville gøre hans situation værre. Hendes fod sparkede let mod hans ankler, hvilket indikerede, at han skulle flytte benene længere fra hinanden. Hun vidste, at denne sårbare holdning ville skærpe hans straf.
Hun løftede hans skjorte og hæftede den fast med en sikkerhedsnål. Hun lagde det kolde læder mod hans nøgne bagdel og gned det hen over hans hud.
Han fik kuldegysninger, men vidste, det kun ville vare et øjeblik før hans numse ville være brændende varm.
Og dermed løftede hun remmen højt op i luften og det første slag ramte numsen med et smæld! Hans hoved rykkede op, og han krummede ryggen. Hun lod ham vente et par sekunder, så han fik fuldt udbytte af smerten fra hvert enkelt slag.
Jeg forventer, at du møder op til tiden. Smæld! Og gør alt dit arbejde! Smæld! Og ikke opfører dig som en lille uartig dreng. De næste slag var hårdere og faldt i hurtigere række følge. Hans havde svært ved at stå stille.
Jeg tror, det er alt for længe siden, du har fået varmet bagdelen! Han mumlede noget uhørligt mellem jamren og stønnen over smerten fra den ømme numse. Hun lod remmen falde hårde mod det øverste af hans lår. 
Jeg tror ikke, jeg hørte dit svar, men jeg er sikker på, at det ikke var acceptabelt. Hun slog ham hård hen over den røde bagdel!
Jeg forventer et ordentligt svar, når jeg stiller dig et spørgsmål. Jeg giver dig en sidste chance. Jeg tror, det er alt for længe siden, du har fået varmet bagdelen! Er du ikke enig? Spørgsmålet blev efterfuldt af endnu et smæld.
Ja frue.
Meget bedre. Hun fortsatte straffen, til hun var tilfreds. Rejs dig op og træk dit underbukser og jeans op. Han tog en dyb indånding og gjorde, som han fik besked på.
Da hans bælte var trukket stramt og spændt, vendte han sig mod hende. Jeg forventer at se dig på mit kontor igen på samme tid i næste uge. Forstår du det?
Ja frue.
"Godt. Jeg er glad for, at vi forstår hinanden. Jeg har ansvaret her på kontoret, og vil ikke tolerere sådan opførsel. Nu kan gå nu!
Det var først da, han virkelig lagde mærke til hende. En seriøs forretningskvinde, der nød at have magt. Hun klædte sig i en kort blå nederdel med en hvid bluse og korte hæle. Han vidste, at han havde mødt sin match. Men på en eller anden måde vidste han også, at denne sommerpraktik ville blive en hård omgang!
Weekenden var forbi, og det var i dag, han skulle stille på kontoret igen – noget han frygtede. Han vidste, at han burde have gået på sommerskole i stedet for at tage denne praktikplads. Han troede, at det ville være nemt at arbejde under en kvindelig chef. Han var ved at indse, at han tog fejl.
Hans nye chef mindede ham om en lærer, han havde haft i skolen. Hans tanker vandrede tilbage til de tidlige skoledage. Han opførte sig tit forkert i skolen. Alvorlige overtrædelser blev straffet med syv rap af spanskrøret på rektors kontor. Nogle gange med bukserne trukket ned. Mens han skulle bukke sig og tage fat i sine ankler. De syv slag blev leveret med cirka fem sekunders interval.
De andre begyndte at samles i bestyrelseslokalet, og hun kom til sidst og lukkede døren efter sig. Han prøvede på, at undgå hendes blik. Han havde trodset hendes autoritet ved flere lejligheder, og hver gang truede hun ham med en fyreseddel.
Mødet vil hurtig være overstået, startede hun, vi har en travl uge forude, og jeg har en mappe her til hver af jer. Den indeholder jeres specifikke opgaver for hele ugen. Jeg forventer hver opgaver bliver udført som beskrevet. Hun gik rundt til hver medarbejder og rakte dem mappen. De fleste åbnede dem bare hurtigt og lukkede dem så igen. Er der nogen der har spørgsmål? Han fik ikke en mappe. Øh, ja, chef, hvor er mine opgaver?
Åh, ja, det glemmer jeg næsten. Du har den bedste opgave af alle. Hvordan kunne jeg have glemt det? Hun trak en rød mappe frem fra stakken af ​​blå og rakte den til ham. Læs det omhyggeligt, unge mand, ingen fejl vil blive tolereret! Han følte sig flov over at blive tiltalt sådan. De andre sendte ham et lille smil. Han havde fået et godt ry i de få uger, han havde arbejdet her.
Efter mødet fandt han sig selv i en stille krog på kontore, hvor han satte sig ned for at gennemgå sine opgaver. Der var kun et stykke papir i mappen, hvor der stod "Mandag", og nedenunder stod der: Din opgave for i dag er at gå til viceværten og få en æske, der er mærket "Kontorchefen". Du skal vælge forsigtigt fra indholdet af denne boks, og gøre hvad der kræves. Du vil derefter tage resten af ​​indholdet ned til min bil, og derefter rapportere til mit kontor præcis kl. 16.45. Ingen fejl, ingen forsinkelser, ingen pauser, vil blive tålt. Det var det. Der var ingen yderligere instruktioner. Nå, man kan lige så godt komme i gang.
Han vandrede ned ad gangen. Han må have passeret døren masser af gange før, men havde af en eller anden grund problemer med at finde den i dag. Til sidst, efter at have søgt i et stykke tid, fandt han den. Han tog fat i håndtaget og åbnede døren. Rummet virkede små. Han følte rundt i mørket efter et lys eller en lyskontakt. Han mærkede en kæde, der hang midt i rummet, og han rykkede i den. Hans øjne vænnede sig hurtigt til neonlyset, og han så sig omkring. Der var den i hjørnet: en æske markeret med store røde bogstaver "Kontorchefen. Gudskelov, tænkte han. 
Han trak kassen til midten af ​​gulvet og åbnede den. Han justerede øjnene og blinkede adskillige gange for at klare sit uklare syn. Indeni var alle mulige pige-trusser. Hvide satin, gule bomuld, pink nylon og lyseblå gennemsigtige g-streg.
Han troede, han havde fået fat i en forkerte kasse, men der var ingen andre i rummet. Hans hjerte sank. Hun kan ikke byde for mig at skule tage et par af disse på! På sedlen, der var fastgjort til toppen af ​​trussebunken, stod der: Dit valg! Tag et af disse par trusser på! Han kunne ikke tro, at dette skete. Han ville være alt for flov til at have et par dametrusser på til han skulle stille på hendes kontor sidst på dagen. Og ja, han skulle dukke op på hendes kontor med dem på! Han begyndte at føle sig varm og vidste ikke, hvad han skulle gøre.
Shit! Nå, ingen vil vel vide det. Ingen andre end hende. Han kiggede gennem kassen og valgte de hvide satin-trusser. Hurtigt trak han dem op og nød den silkebløde fornemmelse omkring hans penis og baller. Han følte sig helt sexet i dem. Han begyndte at tro, at trussestraffen ikke var nær så slem, som han havde forestillet sig.
Han trak sine bukser op over trusserne og tog kassen op og gik. Hendes bil stod på den anden side af parkeringspladsen, og det tog ham alt for lang tid at finde den. Bagsædedøren var åben, og han lagde kassen på forsædet. Vejret var varmt, og han kunne mærke satinet gnide sig og klæbe til bagdelen. Han kiggede på sit ur. Han var nødt til at skynde sig, hvis han skulle møde kontorchefen på hendes kontor til tiden.
Han gik gennem døren, der førte ind til det ydre kontor. Han gled forbi hendes assistent. Hun kiggede over sine hornbriller og sagde: Du burde betragte dig selv som heldig. Hun fortjener en bedre ung mand, og hun har bedt dig komme, for at straffe dig for din flabede opførsel. Hvad? Vidste alle, hvorfor han var der? Han fik en klump i halsen. Betød det, at hun kendte til trusserne? Hvor ydmygende! Han kiggede på sit ur 5:05. Døren til hendes private kontor var låst. Måske var der sket noget, måske ville hun ikke komme så han kunne gå. Han ventede yderligere fem minutter og gik så hen til døren for at forlade kontoret.
Hvor tror du, du skal hen? Kom med mig unge mand! Han fulgte efter hende, hvilket han ikke havde noget imod. Han elskede at se hende svaje med hofterne og forgudede hendes krop i de korte nederdele, hun bar. Han trådte ind på hendes kontor, og hun låste døren bag dem. Hendes kontor var enormt. Der var en sofa og endda en lille seng, som hun kunne lægge sig på, når hun arbejdede længe.
Jeg har hørt, du er utålmodig. Jeg hører også, du er ude af kontrol igen, og jeg kan se, at det er tid til en lille påmindelse, før alle opdager, at der er problemer med din arbejdsindsats. Hans eneste svar var et lavmælt støn, mens han spændt ventende på det uundgåelige. Hun spildte ingen tid og ignorerede de stille bønner i hans øjne. Hun bad ham bøje sig og lægge hænderne på knæene. Hun gik hen til skrivebordet og åbnede skuffen og trak det tynde spanskrør frem. Den slags, som rektorer bruger til frække unge drenge. Han troede, at han aldrig skulle se sådan et igen. Det er længe siden, at spanskrøret havde danset på hans bagdel.
Hun gik hen og stillede sig ved hans side og sørgede for, at hun var i den bedste position til at svinge det gule, smidige spanskrør, så det kunne ramme hans numse med den største effekt. Hun tog et par øvelsessving for at tjekkede spanskrøret. Han lavede en grimasse, da han forventede at mærke et svirp hen over bagdelen, men hun kærtegnede bare hans bagdel udenpå bukserne med spanskrøret. 
Da hun endelig var klar, førte hun spanskrøret tilbage og svingede det en gennem luften, så det landede på hans bagdel. Han sprang. Kontorchefen fortsatte med at lade spanskrøret svirpe gennem luften med to eller tre sekunder mellem hvert slag.
Hun bad ham om at tage bukserne af. Han løsnede knappen og lynlåsen på sine figursyede bukser. Han trak dem ned til knæene. Han husker nu, at han har trusserne på, og blev forlegen og en rødmen bredte sig på hans ansigt.
Hun grinede: Hvide satin-trusser? Kan du lide dem? Ellers havde du vel ikke have valgt at have dem på? Hun gik rundt om ham og beundrede hans numse, der var klædt i et par dametrusser.
En numse, der var rød-stribet, men ikke så meget, som hun ønskede. Hun gned sin hånd over trusserne og mærkede glatheden i håndfladen. Træk dem ned, beordrede hun næsten hviskende. Ja frue. Han tog fat i trussekanten og begyndte at vrikke trusserne ud. Han trak dem ned til omkring sine knæ. Hele optrinet begyndte at ophidse ham. Vend dig om. Da han gjorde, som hun befalede, var hans penis  fuldt erigeret. Hvad? Du er vist blevet opstemt? Du bliver jo liderlig af at få smæk!
Du ved, hvordan du får din pik til at falde til ro. Bliv ikke sur med mig, kontorchef. Bare tag dig af det, sagde hun og rakte ham en flaske babyolie, som hun havde i skuffen på skrivebordet. Hun så på, mens han smurte olien over sin penis. Start nu, sagde hun. Hun begyndte at lade spanskrøret svirpe hen over de ømme balder med et slag omkring hvert femte sekund, og han begyndte at gnide og rykke i sin pik.  Hun så hvordan der kom flere og flere røde striber på hans blottede bagdel og hvordan han legede med sig selv imens.
Hun beordre ham til at tage bukserne og trusserne af og lægge sig på alle fire på sengen med den rød-stribede numse lige i vejret. Han gjorde, som han fik besked på. For lamslået over hele hændelsen til ikke at adlyde. Hun stod og svirpede faretruende med spanskrøret, mens han kom på plads på sengen.
Du har stadig erektion, men nu skal jeg hjælpe dig. Hun tog fat i hans pik med  den ene hånd og holdt det tynde spanskrør i den anden. Hun lod igen spanskrøret svirpe ned over den ubeskyttede hud på bagdelen. Først langsomt, og derefter med øget intensitet. Hendes hånd bevægede sig op og ned gennem skaftet og hovedet på hans pik. Hans ophidsede tilstand forstærkedes, og hun øgede kraften i slagene mod han stakkels numse. Det gav et ryk i hans krop og hans sperm sprøjtede ud over sengetøjet.
Hans sidste støn indikerer over for hende, at han er godt brugt og han falder om i sengen. 
Hun lægger spanskrøret på gulvet og sætter sig ved siden af ​​ham. Hun lægger en hånd på hans hoved og stryger hans hår. Han vender ansigtet mod hende, mens hun siger: Du ved, det var for dit eget bedste? Et simpelt ja var alt, han kunne klare, og hun sad hos ham og trøstede ham. De vidste begge, at det var lektioner, som han ville huske i lang tid fremover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Link til spændende spanking-side

 https://www.smilesandspanks.com/